Kompleks se sastoji od 8 zgrada sa ukupno 128 dvosobnih apartmana veličine od 36 do 48 metara kvadratnih. Apartmani poseduju potpuno opremljena moderna kupatila, sigurnosna vrata i norveške radijatore.

Naša ideja vodilja jeste da stvorimo komfornu životnu oazu za naše kupce te se apartmani mogu kupiti prazni ili opremljeni. Izborom vrhunskih materijala kreirali smo apartmane koji su sinonim za funkcionalno mesto za život u malom raju na zemlji u srcu prirode. U samom kompleksu predvidjena je izgradnja visoko kvalitetnog spa centra sa pratećim sadržajem, kao i restorana. Elitno naselje Zova predstavlja spoj udobnosti, kvaliteta, estetike i naše beskompromisne posvećenosti da kreiramo ambijent koji predstavlja definiciju odmora u prirodi.

Misija

Imperativ naše kompanije jeste da našim kupcima kreiramo potpuno funkcionalnu životnu oazu i obezbedimo mogućnost kupovine po najpovoljnijim uslovima.

Vizija

Naša vizija je da našim kupcima budemo sinonim za kompaniju koja postavlja standarde u oblasti življenja i posluje u dosluhu sa vremenom koje dolazi.

Cilj

Cilj naše kompanije je da nastavimo izgradnju kompleksa u srcu prirode i obezbedimo našim kupcima mesto za odmor i kreiranje uspomena.